conipo logo
HR
EN
DE
Tvoja nova poslovna mreža
  • be professional
  • conipo sloganbe smart
  • conipo sloganbe successful

conipo logo

O nama:

Conipo je poslovna mreža koju Conipo-tim izrađuje posebno za Vas, sa visokom profesionalnošću. Nasi ciljevi su u poslovnom životu dovesti ljude k visokom uspjehu i zadovoljstvu, također nuditi učinkovite i efikasne proizvode koji će biti individualizirani kako bi poslodavcima omogućili pozitivan ishod poslovanja. Zbog toga smo odabrali moto: „Be Professional, Be Smart, Be Successful“.

Naši proizvodi će biti dostupni svim profesijama, zaposlenima, nezaposlenima, studentima, vlasnicima obrta, tvrtki, itd. Svaka osoba koja želi biti dio ove uspješne priče može se slobodno i besplatno registrirati, sebe ili ime svoje tvrtke ili obrta.

Trenutno nudimo samo registraciju, kako bismo Vam stvorili optimalnu poslovnu mrežu. Traže se samo osnovne informacije kao sto su ime, prezime, e-mail, država. Te informacije biti će tajno arhivirane i dostupne samo u interne svrhe Conipo poslovne mreže. Podatke za prijavu vašeg profila dobiti ćete prije nego sto poslovna mreža Conipo službeno bude dostupna online.
Da dobijete aktualne informacije o nama, molimo Vas pratite nas na Facebooku, Twiteru, Google +. Svaki proizvod će biti individualno predstavljen tako da znate sto možete očekivati od poslovne mreže.

O Conipo timu

Conipo tim trenutno ima pet članova, dvoje je odgovorno za grafički dizajn, dvoje za programiranje, a peti član se brine o marketingu i financijama. Sve u svemu tim se sastoji od mladih, kreativnih i odgovornih ljudi koji žele pozitivno promijeniti društvo


Budi dio uspješne priče.

Vaš Conipo tim